تولید محتوا بک لینک

تولید محتوا بک لینک

تولید محتوا بک لینک

طراحی نورگیر سقفی در منازل قدیمی سبب می شود تا با تغییرات جزئی، خانه ای متفاوت و مدرن در اختیار داشته باشید.

نورگیر سقفی مدرن از جمله مواردی است که امروزه طرفداران بسیاری پیدا کرده است و در ساخت ساختمان های مسکونی، اداری و… می توان از این سبب معماری بهره برد.

 

ویژگی های نورگیر سقفی

نورگیر های سقفی از دیرباز تاکنون در معماری سازه ها و ساختمان ها مورد استفاده قرار گرفته است. درواقع در سبک معماری رومی برای سقف زیاتگاه ها و موارد مشابه استفاده می شده است.

نورگیر سقفی در انواع گوناگونی موجود می باشد که سبب می شود تا بتوان کارایی متفاوتی را نیز در انتظار داشت.

این نورگیر علاوه بر روشن سازی و تامین نور محیط، به عنوان عایقی مناسب نیز عمل می نماید. در واقع نورگیر های سقفی را می توان عایق در برابر باد و باران، صدا و… در نظر گرفت.

مقدار هوایی که از سقف نورگیر جریان می یابد، به مواردی محیطی چون سرعت و جهت حرکت باد، تغییر فشار و درجه حرارت وابسته است.

از ویژگی های مهم نورگیر سقفی می توان به حفظ انرژی و بازده بیشتر برای انتقال هوا اشاره کرد.

همچنین بخوانید: ساخت نورگیر ساختمان برای نور رسانی بهتر

نورگیر سقفی

 

انواع نورگیر سقفی از نظر ساختار

از نظر ساختار می توان نورگیر های سقفی را در نوع بازشو و ثابت دسته بندی کرد.

نوع بازشو به خودی خود شامل دو نوع بازشونده به کمک فنر و بازشونده به کمک ریل دندانه دار می باشد، که نوع دوم کارآمدتر می باشد.

نورگیرهای سقفی باز شونده برای تهویه هوا و تأمین نور طبیعی از سقف بسیار مناسب هستند. نمونه‌هایی که در بازار موجود هستند هم قابل کنترل از لحاظ باز و بسته شدن و هم دارای عایق کاری مناسبی می‌باشند. در نورگیرهای سقفی، عایق بودن در مقابل باد و باران بسیار اهمیت دارد.

هم چنین می توان بیان کرد نورگیر ها در انواع نورگیر دوجداره نیز به بازار ارائه می شوند که دارای قابلیت های زیادی می باشد. این نوع نورگیر بسیار مقاوم بوده و در برابر جهت باد نیز بی تفاوت می باشند.

در مناطقی که باد و باران شدیدی دارند بهتر است که نورگیرهای سقفی بازشو را از ناملایمات جوی دور نگه داریم. نورگیرهای سقفی بازشویی که در بالای حمام و آشپزخانه قرار می‌گیرند فضای مناسبی برای تخلیه هوای مرطوب این اماکن بوجود می‌آورند.

هوای خنک، گهگاه از همان مجرایی که نور وارد فضا می‌شود، جریان می‌یابد، اما غالباً هوای گرم است که از این فضا مجال بیرون رفتن پیدا می‌کند.

 

ابعاد نورگیر سقفی

یک از مصالحی که برای پوشش ممکان هایی مانند سقف پاسیو و حیاط خلوت که نیاز به سقف نوزگیر دارد برای پوشش سقف نورگیر ما به ابعاد مختلفی عبارت از نیاز داریم نورگیر حبابی دارای۱۸ نوع سایز می باشد که از سایز۴۰*۴۰ سانتی متر شروع شده و تا
سایز۱۵۰*۲۰۰ سانتی متر ادامه دارد.در هر فضا ما به ابعاد مختلف نورگیر سقفی نیاز داریم برای ابعاد نورگیر سقفی بیش از ۱۰ سایز وجود دارد که با استاندارد های جهانی ساخته شده اند نورگیر سقفی بیشتر برای پوشش سقف حیاط خلوت و… مورد نیاز است.

نورگیر سقفی می تواند در ابعاد متفاوت مورد استفاده قرار گیرد. این موضوع در صورتی است که برای پوشش قسمت های مختلف می بایبست از ترکیب تعدای نورگیر سقفی و یا نورگیر حبابی استفاده نمود.

لازم به ذکر است که محدودیتی برای ابعاد سقف ساختمان وجود ندارد. بلکه با کم و زیاد کردن تعداد سلول های نورگیر سقفی می توان این ابعاد را بزرگ یا کوچک کرد.

همچنین بخوانید: سقف نورگیر پاسیو و حیاط خلوت در چند نوع طراحی و نصب می شود؟

نورگیر سقفی

 

کاربرد نورگیر سقفی

از جمله کاربردها ی نورگیر سقفی می توان به موارد زیر اشاره کرد ک در ادامه به توضیح هر یک می پردازیم:

نورگیر سقفی سبب می شود تا میزان نور ورودی به ساختمان چندین برابر انتقال نور از طریق پنجره ها صورت گیرد.

با استفاده از نورگیر سقفی، ورود گرد و غبار نیز به محیط محدود می شود.

هم چنین راهی برای رد و بدل هوای داخل به بیرون نیز با استفاده از نورگیر طراحی می شود.

همچنین بخوانید: نورگیر سقف متحرک شیشه ای

نورگیر سقفی

موارد استفاده از نورگیر سقفی

نورگیر سقفی انواع مختلفی دارد که هر کدام زینت بخش قسمتی از فضای داخلی می باشد.

 

نورگیر سقفی در قسمت ورودی ساختمان

از آنجایی که استفاده از نورگیر سبب می شود تا نور به فضای داخل راه پیدا کند، استفاده از آن در قسمت ورودی ساختمان، خاصیت دعوت کنندگی به همراه خواهد داشت. برای این منظور استفاده از نورگیرهای سقفی جهت استفاده از نور طبیعی در فضا بسیار مفید است، با استفاده از نورگیرهای سقفی علاوه بر صرفه جویی در هزینه ها می توانید فضایی منحصر به فرد در ورودی خود داشته باشید.

 

نورگیر سقفی در آشپزخانه و حمام

نورگیرهای سقفی که در بالای حمام و آشپزخانه قرار می‌گیرند فضای مناسبی برای تخلیه هوای مرطوب این اماکن بوجود می‌آورند.

مقدار هوای جریان یافته از سقف، بستگی به سرعت و جهت باد، تغییر فشار و تفاوت درجه حرارت داخل و خارج دارد.

هوای خنک، گهگاه از همان مجرایی که نور وارد فضا می‌شود، جریان می‌یابد، اما غالباً هوای گرم است که از این فضا مجال بیرون رفتن پیدا می‌کند. پس یکی از محل های مناسب برای قرار گیری نورگیر در حمام ها و آشپزخانه ها می باشند.

 

 

 

نورگیر سقفی
نورگیر سقفی

نورگیر سقفی راه پله

راه پله ها یکی دیگر از فضاهایی هستند که نورگیرهای سقفی می توانند به آن ها زیبایی خاصی بخشند.

در کنار راه پله هایی که از نورگیرهای سقفی بهره می برند توجه به دیوارهای نزدیک به نورگیرهای سقفی مهم است.

دیوار پوش سنگی با رنگ سفید به نور دریافتی از نورگیرهای سقفی جلوه می دهد. و با وجود فرو رفتگی و برآمدگی های طبیعی خود سایه های زیبایی را می آفرینند که فضای راه پله ی شما را تبدیل به یک عنصر جذاب بی نظیر می کند.

 

 

 

 

 

نورگیر سقفی، پوشش سقف حیاط خلوت

نورگیرهای سقفی بازشو یا ساده، ایده ای منحصر به فرد برای سقف حیاط خلوت شماست. در این فضا میز و صندلی قرار دهید، و از عبور نور برای منحصر به فرد کردن فضای خود استفاده کنید، بازشو ها الزاما نباید یک پنجره باشند. ترکیب شیدهای چوبی و شیشه ای برای این منظور بسیار مناسب اند.

فضای حیاط خلوت و سقف پاسیو شما با این نورگیر ها به زیبایی تغییر می کند و هم چنین برای ایجاد محرمیت بیشتر در فضا استفاده از شیشه های مات بسیار مناسب است.

 

 

 

 

 

 

 

نورگیر سقفی
نورگیر سقفی

نورگیر حبابی

نورگیر حبابی نیز نوعی از نورگیرهای سقفی می باشد که به لحاظ شکل و ساختار متفاوت می باشد. نورگیر حبابی ساخته شده از فایبرگلاس در قسمت پایه و ورقه های اکریلیک در قسمت حباب می باشد. برای اجرای دیتیل نورگیر سقفی حبابی نیاز به زیر سازی وجود دارد تا پایه های نورگیر بر روی آن نصب گردد. از نورگیر حبابی می توان در قسمت سقف حیاط خلوت و راه پله و… استفاده کرد.

همچنین بخوانید: خرید سقف متحرک برای استخر

 

 

نورگیر سقفی گنبدی

از نورگیر سقفی گنبدی می توان در پوشش پشت بام ساختمان ها اعم از ساختمان های تجاری، مسکونی، اداری، فرهنگی و … استفاده کرد.

ورقه های پلی کربنات به دلیل شکل پذیری و انعطاف مناسب در طرح های مختلفی چون قوس دار و گنبدی استفاده می شود.

 

 

 

نورگیر سقفی
نورگیر سقفی

نورگیر سقفی، بازی با نور و سایه

همیشه نورگیرهای سقفی نباید به منظور تهویه یا انتقال نور مطلوب در فضا ایجاد شوند گاهی نورگیرهای سقفی می توانند نقش منحصر به فرد تری را در فضا بر عهده داشته باشند.

به وسیله ی نورگیرهای سقفی و بازی نور و سایه می توانید در طول روز دیوارهایی منقوش با حسی متفاوت داشته باشید که دائما در حال تغییرند و هیچ گاه یکنواخت نمی شوند.

همچنین بخوانید: نورگیر سقفی اتاق خواب

 

 

 

 

 

 

نورگیر سقفی، جلوه گری تندیس ها در محیط

برای خیلی ها حضور تندیس ها و عناصر دکوری در فضای داخلی منزل و ساختمان خوشایند است. یکی از راه های جلوه گری این تندیس ها در فضای داخلی، روشنایی آن ها و نورپردازی خاصشان است که به جلوه گری آن ها در فضای داخلی بیش از بیش کمک می کند.

برای ایجاد فضایی خاص تر نورگیرهای سقفی را برای عناصر دکوری خود تعبیه کنید و از جادوی نور در فضای خود لذت ببرید.

 

 

 

 

نورگیر سقفی

نصب و اجرای نورگیر سقفی

همواره برای نصب و اجرای نورگیر سقفی در موارد مختلفی همچون نورگیر سقف پاسیو، پارکینگ، استخر و… نیاز است تا افراد متخصص برای اجرا اقدام نمایند.

پس از نصب اصولی، شبکه ی فلزی برای محافظت از نورگیر روی آن نصب می شود. این حفاظ فلزی سبب می شود تا از سقوط اجسام و افراد جلوگیری به عمل آورده شود و هم چنین استحکام سازه را بالا می برد.

طراحی نورگیر سقفی به گونه ای است که در برابر برف و باران، باد و رطوبت و موارد محیطی دیگر مقاوم و مستحکم می باشد.

 

قیمت نورگیر سقفی

قیمت نورگیر سقفی بنا بر متراژ مورداستفاده و نوع نورگیر مدنظر مشتریان متفاوت می باشد. به همین منظور برای دریافت مشاوره و هم چنین اطلاع از قیمت نورگیر سقفی، نورگیر حبابی و نورگیر سقف حیاط خلوت با مشاوران ما در پوشش ساز از طریق صفحه تماس با ما در ارتباط باشید.

 

 


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





نویسنده: محمد مفتخری ׀ تاریخ: سه شنبه 7 تير 1401برچسب:, ׀ موضوع: <-CategoryName-> ׀

CopyRight| 2009 , farebamr2000.LoxBlog.Com , All Rights Reserved
Powered By LoxBlog.Com | Template By:
NazTarin.Com